Pages

Thursday, December 27, 2007

Pencapaian PMR Moz@c 2007

Hari ini diumumkan keputusan Penilaian Menengah Rendah bagi tahun 2007 .Calon sekolah seramai 125 orang telah menghasilkan keputusan yang lebih baik dari tahun 2006 dari segi kualiti dan kuantiti.Disamping mengekalkan kelulusan semua subjek 100% ,seramai 77 orang dari mereka mendapat maksimum 8A atau sebanyak 61.6%. Gred purata pencapaian sekolah GPS bertambah baik dari 1.15 pada tahun 2006 menjadi 1.08 pada tahun ini. Semua pelajar memperolihi keputusan masing-masing dari guru tingkatan di dewan sekolah bermula jam 1130 pagi tadi.
Seorang pelajar iaitu NURHAWA BT MOKHTAR telah mendapat anugerah pencapaian pelajar cemerlang negeri Melaka dari Tuan Pengarah JPNM pagi tadi.Syabas dan Tahniah untuk semua pelajar dan semoga tahun 2008 akan terus menjulang nama Mozac .
Senarai nama pelajar cemerlang PMR
(gambar lain click disini)

7 comments:

deera said...

tahniah kpd semua pelajar form 3 2007 yg dpt straights A's & mengharumkan nama mozac...

syinshringking said...
This comment has been removed by the author.
syinshringking said...

tahniah!!!
trukn mngharumkan name mozac...
doakan rsult spm gempak gak...

Rizal said...

Congratulations kat semua student as well as the school! It's good to hear about the great news.
To the Mozac blogger maintaining this blog, keep it up! This seems to be my main source of keeping tabs on Mozac happenings.

999 said...

congratulations...maintain and improve the results...

Anonymous said...

congrats kpd sumer f3 yg dpt straight a's..keep it up!!

Mizi said...

taniah dan terima kasih kepada semua guru yang telah berusaha mendidik pelajar bagi mempastikan MOZAC mencapai keputusan cemerlang. Syabas