Pages

Foto staff akademik 2007

8 comments:

Anonymous said...

macam mana pulak selipar jepun ada atas bumbung tu cikgu ?.....kesian ye..

Anonymous said...

ehm...ingatkan budak sekolah asrama tak baling sliper ke bumbung! Anyway... sertakan lah nama barisan guru2 ini. Saya sebagai bekas pelajar MOZAC nak gak kenal. Dan satu lagi nak tanya, back ground gambar ni kat mana?

Anonymous said...

Guru Guru macam tidak bersedia je untuk bergambar....ada yang tunduk...ada yang tangan pun tak sama...mmmm........next photo shoot kalau boleh biarlah background tu nampak baru dan cantik...ni...cam nak minta simpati je...jangan marah.....

Anonymous said...

Ha.....cam ni lah...baru nampak segak dan cantik cantik belaka....caya lah.....

Anonymous said...

hi frens...ingat lagi tak kat i....liza...apasal ija tertunduk malu hehehe...anyway semua cikgu2 mozac langsung tak berubah dari segi fizikal...all da best for 2008...

farhana said...
This comment has been removed by the author.
farhana said...

wah..nih sume cekgu2 y berjase kat saye..kagum2...mostly still teaching in mozac..hebat btul..thanx guys for helping me becoming who i am today..
keep up d good work..terima kasih skali lagi..rindu la plak nak g mozac...=.=''

Anonymous said...

wah, bangganye tgk gambo cikgu2 nih.. cikgu zaman2 saye dlu pon ade lg.. tp syg aa gambo kcik sgt.. tp nampak cikgu mail.. hehehe... ade lg few faces yg lame laa.. mmm timer kasih kat sumer cikgu yg bg tunujk ajar kat saye dulu.. jasamu dikenang gtu.. =)