Pages

Re-Act kidz Fair

Pasukan kebudayaan Mozac telah membuat persembahan dalam program Re-Act Kidz Fair yang di adakan di Mahkota Parade pada jam 5 petang ini. Persembahan pelajar meliputi acara silat , tarian zapin , kuda kepang dan beberapa persembahan lain. Persembahan di depan tetamu sekitar ruang legar menarik perhatian banyak pihak . Tahniah dan terima kasih kepada En Husaini, cikgu Azlina,Cikgu Siti Munerah waden dan guru-guru yang bersama-sama menjayakan program ini yang antara lain bertujuan untuk mempromosikan sekolah kita kepada awam .

3 comments:

Anonymous said...

wah'wah uja bkn main lagi menari, gud job guyzz cun hbs arqq korang menari.....

Anonymous said...

chaiyoo budak mozac

ramza_ares said...

ala nak tengok gambar jugak. takde gambar ke untuk tarian ni. nak tahu jugak!!!