Pages

Monday, November 14, 2011

Arigato Yuko SenseiMOZAC ingin merakamkan ucapan terimakasih kepada seorang guru Bahasa Jepun, Cik Yuko Hatae dari Japan Foundation yang menamatkan tugasnya pada hari ini 14 November 2011. Cik Yuko telah mula berkhidmat di MOZAC selama 10 bulan mulai Januari lepas. Sepanjang berada di MOZAC, Cik Yuko telah membantu 2 orang guru Bahasa Jepun MOZAC, Pn Boey dan En. Azaman dalam P&P Bahasa Jepun. Beliau juga terlibat dalam semua aktiviti yang dijalankan di MOZAC. Berikut adalah ucapan dan pesanan dari beliau untuk semua guru dan pelajar MOZAC:
I'm happy to be here in MOZAC. I love Malaysia because of MOZAC . I would like to say "Thank You" very much to everyone. I think MOZAC's teachers are always thinking about their students. They are always active, positive abd kind - hearted. I'm very lucky to meet teachers like all of you.
Students in MOZAC are kind, cheerful and obedient. Please keep these values and be sincere to your family, teachers, friends and people around you. I'm glad to meet all of you.

Arigato Yuko San, Sayonara.

No comments: