Pages

Jenama i-Moz@c



Berakhirnya program latihan pemasangan dan konfigurasi komponen komputer yang bermula pada 19 Nov lepas hari ini setiap kumpulan pelajar telah berjaya menghasilkan 5 buah komputer dengan jenama i-Moz@c sendiri. Tahniah kepada semua peserta yang menjadi perintis kepada kebitaraan e-Mozac dengan menjalani program sebegini .Selepas ini kumpulan pelajar ini akan melatih kumpulan pelajar yang lain pula pada tahun 2009.Jenama i-Moz@c pula akan diguna pakai dalam pelabelan semua penghasilan keperluan ICT sekolah seperti thumb drive yang akan dijual melalui koperasi sekolah.

7 comments:

fendi said...

wow! gempak nye MOZAC ni skang! rase nak beli jugak r pendrive tu! =)

Anonymous said...

tahniah.. makin maju la nmpk nya skrg ni..

Anonymous said...

wahhhh
xsbrlah
nak beli thumdrive tuuu
cayok mozac!!!!!!!!!

PrInCeSs said...

MOZAC skunk nie mcm2 ader...
ktowg ade jename sndiri lg tu...
ni sume idea pengetua....huhu.

Ebit8387 said...

dah ada ke brangan yg diwar-warkan ni. kalau dah ada, mcmana nak dptkan brangan ni tanpa pergi ke sekolah i.e. thumbdrive or even computer. on line boleh?

Anonymous said...

Wow awesome. Dulu ada cc and cyberaide je. now dah ada imozac dah. i'm so proud to be made in mozac :D

h@cker said...

budak2! korg buat la web/blog jual barg2 tu, senior2 korg kaya2, mesti diorg sanggup beli tuh